Sampdorija bi Beniteza za trenera

Povratnik u italijansku prvu ligu okreće se bivšem treneru Intera, pošto je strateg Espanjola Poketino odbio njenu ponudu

  • 0

Povratnik u najbolje društvo italijanskog fudbala Sampdorija namerava da za trenera angažuje Španca Rafaela Beniteza, objavili su neki mediji na Apeninima. Njena želja da dovede bivšeg stratega Valensije i Liverpula, koji se zatim u Seriji A nije proslavio sa Interom, javila se pošto je trener Espanjola Maurisio Poketino odbio ponudu kluba iz Đenove iako je trebalo da dobije milion i po evra godišnje, a i španskom timu bi bilo plaćeno pola miliona za raskid ugovora.

Benitez bi, navodno, u ponedeljak trebalo da dođe u Đenovu na pregovore. Posle odlaska iz Intera, krajem 2010. godine, radio je kao televizijski komentator, ali će ovog leta verovatno preuzeti neki klub. Videće se hoće li to biti Sampdorija, koja se u Seriju A vratila kao pobednik plej-ofa u drugoj ligi.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA