Baloteli sa Nicom neće osvojiti titulu?

Italijan blizu transfera na Ostrvo

  • 2

Najbolji fudbaler Nice Mario Baloteli mogao bi da se vrati u englesku Premijer ligu posle samo pet meseci, otkrio je njegov menadžer Mino Rajola.

Baloteli je, posle loše epizode u Liverpulu, osvežio karijeru na Azurnoj obali i najzaslužniji je što je Nica na prvom mestu francuske Lige 1, zbog čega je ponovo u centru pažnje velikih klubova.

>>> Baloteli poludeo posle crvenog kartona: Prvo devojkama dao dres, a zatim udario kamermana (VIDEO)

- Već smo u pregovorima sa nekoliko engleskih klubova, ali je rano da se priča o tome. Oduvek sam znao da će se Mario vratiti u formu. Imao je tešku godinu u Liverpulu, ali je ostao stabilan i ostavio emocije po strani - rekao je Rajola za engleske medije.

Poznati agent "bocnuo" je menadžera Liverpula Jirgena Klopa izavio da je dokazao koliko je Nemac pogrešio oko Balotelija.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Sramota je da Klop nije dao pravu šansu Mariju. Baloteli je pokazao koliko može, shvata sada neke stvari i zna da je grešio. Nema potrebe da se vraćamo nazad - zaključio je Rajola.

Kontroverzni italijanski napadač ove sezone postigao je 10 golova na 14 utakmica u senzacionalnoj sezoni Nice jer je na čelu šampionata posle prvog dela sezone. Baloteli je, pored Liverpula, na Ostrvu igrao i za Mančester Siti, dok je u Italiji bio član Lumecana, Intera i Milana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA