Murinjo: Dosta sa poređenjima Španije i Barselone!

- Svi upoređuju Španiju sa Barselonom, ali zaboravljaju na to da je u reprezentaciji i pet igrača Real Madrida - poručio je kontroverzni Portugalac

  • 0

Reprezentacija Španije dominirala je svetskim i evropskim fudbalom u prethodne četiri godine, uglavnom oslanjajući se na igrače Barselone. Mnogi zbog toga porede igru "crvene furije" sa igrom katalonske ekipe, što se nimalo ne dopada treneru ljutog rivala Žozeu Murinju. Iako je u igračkom kadru Visentea del Boskea sedam Barseloninih prvotimaca, Murinjo smatra da Španija nije kopija Barsine igre...

- Svi upoređuju Španiju sa Barselonom, ali zaboravljaju na to da je u reprezentaciji i pet igrača Real Madrida. Ne znam zbog čega to brkaju, jer su u pitanju dve različite ekipe. Španija nije Barselona! Barselona je bila prvak Španije. Ističem, BILA JE, jer sada više nije – izjavio je za Murinjo.

Portugalac ubraja Špance u najuži krug favorita...

- Španci su evropski i svetski prvaci. Jedna su od najboljih svetskih reprezentacija i ako sve bude normalno, kvalifikovaće se za nokaut fazu, gde će se sa Nemačkom i još nekim reprezentacijama boriti za titulu šampiona – izjavio je Murinjo.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA