Advokat: Sreća bila grčki saveznik

Selektor Rusije krivi nedostatak sreće i grčku defanzivnu taktiku za eliminaciju "baćuški" sa Eura

  • 0

Rusi su za tri utakmice na Euru stigli od sjaja do očaja. Posle ubedljive pobede nad Češkom u prvom kolu, sve ja palo u vodu porazom od Grčke u poslednjoj rundi grupne faze takmičenja.

- Odigrali smo prilično dobru utakmicu, nametali napadačku igru, ali su se naši rivali dobro branili. Mislim da smo prvo poluvreme odigrali stvarno dobro. Moramo da odamo priznanje Grcima, jer nam je u nastavku stvarno bilo teško da igramo protiv njih - rekao je selektor Rusije Dik Advokat, koji napušta tu funkciju ovih dana.

Rusi su do utakmice sa Grčkom bili neporaženi u 16 uzastopnih utakmica, a Advokat je kao razlog poraza u Varšavi naveo nedostatak sreće.

- Moj stručni štab i ja dali smo sve od sebe kako bismo odradili što bolji posao. Bili smo bez poraza 16 utakmica. Baš me briga šta drugi sada pričaju i misle o meni. Jednostavno nismo imali sreće. Bili smo bolji protiv Grčke, ali to je fudbal. Na kraju, čestitke Grčkoj na plasmanu među osam najboljih - zaključio je Advokat.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA