BARSA U ŠOKU: Mesi tražio neverovatno bezobraznu cifru za potpisivanje novog ugovora!

Argentinac i Barsa za sada nisu na istim talasnim dužinama

  • 12

Nedavno se pojavila neverovatna informacija da Real Madrid i njegov predsednik Florentino Perez planira senzacionalan transfer i ponudu za Lionela Mesija. Delovalo je kao naučna fantastika, ali posle najnovije informacije da je Mesi ipak odbio produženje ugovora i da je u pregovorima ozbiljno zapelo, šanse za takav transfer postaju mnogo veće.

>>> Pojavio se video kojim žele da dokažu da je Mesi najbolji na svetu: Jednim potezom cepa cele odbrane (VIDEO)

Naime, prema informacijama Marke, pregovori su trenutno u zastoju jer Mesijev otac, koji je i njegov menadžer, nije uspeo da nađe zajednički jezik sa Kataloncima, pošto se trenutno drastično mimoilaze kada su ponuda Barse i Mesijevi zahtevi u pitanju.

Navodno Mesi traži neverovatna primanja na nedeljnom nivou koja iznose skoro MILION EVRA! Tačnije, 970.000 evra!

Time bi postao apsolutni rekorder kada je zarada jednog fudbalera u pitanju, a najvećeg konkurenta po tom pitanju, Kristijana Ronalda bi nadmašio za gotovo duplo, pošto Ronaldo po novom ugovoru zarađuje 500.000 evra nedeljno!

Prema ovoj računici, Mesi bi na godišnjem nivou zarađivao čak 48 miliona evra na godišnjem nivou! Da li čak i Mesi zaslužuje taj novac?

Nema sumnje da se očekuje nastavak pregovora, a Mesi će verovatno morati malo da spusti svoje zahteve. On trenutno ima ugovor do juna 2018. godine, a u januaru 2018. godine bi mogao čak i da ode bez dinara obeštećenja u drugi klub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    24. decembar 2016 | 19:15

    MESI POŠALJI 2O HILJADA EVRABILA BIH VEOMA ZAHVALNA TO BI ME SPASILO KROV OD KUĆE I KUĆU BI SREDILA DA SE NE SRUŠI

  • .....

    24. decembar 2016 | 20:15

    Ako i treba tako oderi bagru kapitalisticku

  • IZ KECA U DVOJKU

    24. decembar 2016 | 19:21

    Brate, pretera ga.. Oce duplo vise od Ronalda, ja nisam strucnjak za fudbal, ali sigurno znam da nije duplo bolji, pa da ima duplo vecu platu. I kako uopste ima obraza, da nije bilo Barse, niko ne bi cuo za njega, bio bi prcmoljak od 140cm i radio bi posao za 300€ mjesečno. Toliko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA