Ćavi: Kakva crna nameštaljka, ne znamo da igramo na remi...

Vezista španske reprezentacije demantuje sve spekulacije o navodnom dogovoru s Hrvatima koji će eliminisati Italijane

  • 0

Meč trećeg kola, koji definitivno privlači najviše pažnje, jeste sutrašnji okršaj Španije i Hrvatske. Ceo svet je radoznao da li će se desiti tih famoznih 2:2, što bi odgovaralo i jednima i drugima i što bi izbacilo Italijane iz daljeg takmičenja. Podsetimo, ista stvar desila se i "azurima" pre osam godina, kada su posle 2:2 u okršaju Švedske i Danske spakovali kofere.

- Iskreno, ne znam kako se igra na remi, niti bilo ko od nas zna kako da igra na bod. Znači, ne izlazimo na meč protiv Hrvata sa planom da nam je remi dovoljan za prolaz. Igraćemo na pobedu. Mislim da će Italija proći u četvrtfinale. Naravno, zajedno sa nama. Verujem u našu pobedu protiv Hrvatske, kao što mislim i da Italija zaslužuje da pobedi Irsku - rekao je vezista Španaca Ćavi.

"Mozak" španske reprezentacije osvrnuo se i na igru Italijana i "upozorio" na njih...

- Ima nešto u italijanskoj reprezentaciji što me podseća na 2006. godinu, kada su postali prvaci sveta. U jako su dobrom ritmu i sigurno su jedan od najvećih protivnika nama i još ponekoj reprezentaciji za odlazak na evropski vrh - zaključio je plejmejker Barselone.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA