Džikić ''prekrstio'' Vrapca na konferenciji, pa zagonetno uputio kritiku prema jednom delu ekipe (VIDEO)

Trener crno-belih bio dobro raspoložen posle pobede svoje ekipe nad MZT-om

  • 25
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Partizan je savladao MZT u Pioniru i trijumfalno se oprostio od Grobara za 2016. godinu. Trener crno-belih bio je zadovoljan, ali je izneo kritiku prema određenom delu ekipe, za koji kaže da je očekivao da MZT sam sebe pobedi.

- Očekivali smo težak meč jer MZT dolazi rasterećen, a talenat imaju, što smo mogli da vidimo. Imaju profilisane igrače na poziciji 5, na poziciji 1,2 i 3 strelce. Imaju i oni problema zbog bolesti. Kažem očekivali smo tešku utakmicu, barem jedan deo ekipe. A ima ovih koji su očekivali valjda da će MZT da dođe i da će sam da se pobedi - zagonetno je Džikić uputio kritiku jednom delu igrača.

Takođe je istakao da je loša situacija zbog bolesti i povređenih igrača, pa je jedva sklapao dve ekipe na treningu za 5 na 5.

- Ja još nisam ozdravio, a ne znam kada će se vratiti Majstorović, koji tek polovinom januara ulazi u kontakte na treninzima.  Dobro je što je vratio šest kilograma, a pobede nam dozvoljavaju da ga ne požurujemo. Andrić ima problem sa donjim delom leđa, Novica je izašao iz povrede... Imali smo i desetoricu na treningu, pa smo izvukli maksmum iz Pota i Robinsona. Isto što je mene tresnulo, tresnulo je i njih - rekao je Džikić.

Na konferenciji je bio i Adin Vrabac, koji je takođe rekao da je očekivao tešku utakmicu.

Printskrin: Youtube/Sportnetwork TV Printskrin: Youtube/Sportnetwork TV

Nije bila ni malo laka utakmica. Nismo potcenili MZT, pokušali smo što pre da prelomimo rivala, ali nam je to pošlo za rukom u poslednjoj četvrtini da zasluženo slavimo. Polako dolazim na svoje, trebalo je da prođe vremena i da se sklope kockice. Bitno je da kao tim igramo dobro - istakao je Adin Vrabac.

Interesantno, kada je izlazio, Džikić ga je ''prekrstio'' u Miladina.

Pogledajte snimak konferencije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budite to sto jeste kad niste ono sto ste nekad bili

    25. decembar 2016 | 10:30

    Uvek kad otvorim neku vest o Partizanu, tamo hiljadu zvezdasa. Pa zar vi nemate svoj klub da pratite nego morate nas? A,pa da... I nemate.

  • Jsd zagreb

    25. decembar 2016 | 07:43

    Ne mogu da verujem na šta smo mi spali, da se radujemo pobedi protiv poslednje plasirane ekipe u nikad slabijoj ABA ligi! Sami sebe smo prozvali "institucijom" a nikada to nismo bili jer su kriminalci i političari stajali iza nas! Moramo priznati da su sada stvari došle na svoje mesto, i da je Zvezda za tri klase bolja od nas u svim spprtovima!

  • Oliver

    25. decembar 2016 | 09:45

    I jedni i drugi su institucija sao kad imaju pomoc drzave. To se menja. 12 godina Partizan 12 godina Zvezda Jel mislite da Vujosevic i Covic toliko ginu za klubove sto ih vole ili dabi uzeli procente od igraca, pa podele sa menadjerima i pare i benificije od drzave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA