≫ 

Mančester od Murinja pravi Fergusona: Spreman ugovor kakav nijedan trener skoro nije dobio!

Zaista neverovatna najava stiže iz Premijer lige

  • 2
Foto: Tanjug/AP/PA Foto: Tanjug/AP/PA

U poslednje vreme su pojedini britanski mediji pisali o tome kako u Mančester junajtedu odlučili da ponude Žozeu Murinju novi ugovor, ali je "Miror" otišao korak dalje.

Prema pisanju tog lista, uprava Junajteda želi da obaveže Portugalca na još deset godina!

Loš start sezone je kao gumicom izbrisan zbog pet utakmica bez poraza, uz izuzetne partije najvećih pojačanja Zlatana Ibrahimovića i Pola Pogbe.

Interesantno, Murinjo je pre Junajteda vodio čak šest klubova, sa pojedinim zabeležio ogromne uspehe, ali ni u jednom se nije zadržao pune tri godine. A upravo je sa Junajtedom potpisao trogodišnji ugovor ovog leta.

Iako njegova porodica živi u Londonu, a on u hotelu u Mančesteru gde mi navijači gotovo svakodnevno dosađuju, Portugalac je zadovoljan na "Old Trafordu", gde mu je očigledno trebalo vremena da se adaptira.

U klubu su zadovoljni time što je ekipa u uzlaznoj formi, sa tendencijom da bude među četiri najbolje ekipe na kraju sezone.

Murinja gledaju kao dugoročno rešenje i adektvanu zamenu za najuspešnijeg trenera svih vremena na "Old Trafordu", ser Aleksa Fergusona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oreokasteo

    25. decembar 2016 | 17:49

    To bi im bio dobar potez,jer godinama bi bili sve jaci i jaci. A murinjo je dobar strucnjak i nema dileme da bi za dve,tri godine odveo junajted do LS. Fali veliki Man U u LS

  • Wassup

    25. decembar 2016 | 17:13

    Tesko njima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA