≫ 

Radonjić o previše prazničnoj atmosferi: Protiv Cedevite možda se i nije moglo očekivati da budemo na nivou

Zvezdin trener istakao da je njegova ekipa u drugom poluvremenu utakmice u Zagrebu dala manje poena od domaćina

  • 1
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Košarkaši Crvene zvezde nastavili su dominaciju u ABA ligi - pobedom protiv Cedevite u Zagrebu 95:91 zabeležili 15. uzastopni trijumf od starta regionalnog takmičenja.

Zvezda godinu završava na prvom mestu sa maksimalnih 15-0, dok Cedevita sa skorom 10-5 deli treće i četvrto mesto sa Cibonom.

- Mi smo u Zagreb došli nakon teškog ciklusa utakmica u Evroligi. Na gostovanju Cedeviti možda i nije moglo očekivati da budemo na nivou koji smo imali priliku da gledamo od Zvezde. U skladu sa tim utakmica je bila previše praznična u drugom poluvremenu. Cedevita je postigla 58 poena, a mi 50. U tako dobrom napadačkom izdanju mi smo ipak uspeli da slavimo -rekao je Radonjić.

Svoje viđenje meča izneo je i Nemanja Dangubić koji je tom prilikom domaćinu čestitao Božić i pohvalio Cedevitu za dobru utakmicu.

- Velika pobeda za nas u ovom derbiju. Loše smo započeli meč, pogotovo u odbrani, ali posle smo uspeli da to popravimo i uhvatimo priključak. Cedevita je bila napadački veoma raspoložena, ali i mi nismo zaostajali što na kraju i pokazuje veliki broj poena. Mi se okrećemo mečevima u Evroligi koji nam predstoje - istakao je Dangubić.

Narednu utakmicu crveno-beli igraju protiv moskovskog CSKA u četvrtak u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    26. decembar 2016 | 09:31

    Битна је победа. Много тешких утакмица у само пар недеља. А ниједан од тих тимова није био рекреативни, као јсд што би нам био.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA