Odveo Srbiju na EP, Srbija ga upravo smenila!

Neočekivana promena na klupi Orlića

  • 40

Mlada reprezentacija Srbije ostala je bez selektora, pošto je kasno u noć FSS smenio Tomislava Sivića sa te funkcije, prenosi Žurnal. Umesto njega će najverovatnije na kormilo selektora Orlića biti postavljen doskorašnji trener Čukaričkog, Gordan Petrić, ali će zvanična potvrda biti potvrđena u toku dana u ponedeljak od strane čelnika iz Stare Pazove.

>>> Srpski "orlići" u grupi smrti na Euru 2017.

Sivić je sa mladom reprezentacijom, koja je uglavnom sastavljena od svetskih prvaka sa Novog Zelanda, uspeo da se plasira na Evropsko prvenstvo, ali tek posle baraža i mnogo boljih igara i rezultata u završnici grupne faze, pa je postojala mogućnost da još ranije bude otpušten.

Ipak, sada kada je već posle baraža uspeo da dovede Srbiju do Evropskog prvenstva, ova odluka je mnoge iznenadila.

Srbija će na EURU biti u grupi B sa Portugalijom, Španijom i Makedonijom. Evropsko prvenstvo počinje 16. juna, a održava se u Poljskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peca

    26. decembar 2016 | 11:21

    Karijera Gordana Petrica: 2 meseca trener Sindjelica,3 meseca trener Bezanije,2 meseca trener Zemuna,1 mesec trener Cukarickog...Koji su parametri po kojima je on zasluzio da bude trener mlade reprezentacije?Covek koji je promenio toliko klubova i nigde se nije zadrzao duze od 3 meseca,nigde nikakav uspeh nije napravio...E to samo u Srbiji ima i u Srbiji moze...Zato smo tu gde jesmo...I ne zasluzujemo bolje kad vidim ko se bavi fudbalom i ko nam vodi fudbal...

  • Srbija

    26. decembar 2016 | 10:52

    SRAM vas bilo Kokeza, nastavlja se sve sto valja ide is SRBIJE.

  • Dragan

    26. decembar 2016 | 10:50

    Sramota! To samo moze u drzavi Srbiji.Sad neka smijene i Vucica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA