Novi šokantan transfer: Zvezda Reala jednom nogom već u Kini!

Portugalcu nude dvostruko veća primanja u odnosu na ono što ima na Bernabeu

  • 1

Kinezi očigledno predstavljaju novu snagu u svetskom fudbalu kada su u pitanju transferi! Počeli su lagano, doveđenjem skupih igrača, ali i menjih klubova, koje su želeli i velikani. Ipak, nudili su mnogo veći novac, pa su imali pol poziciju u dovođenju igrača kojima su primanja bila primaran faktor u odnosu na kvalitet lige.

Najnoviji transfer koji su ozvaničiili, dovođenje Oskara iz Čelsija, pokazao je da se kineski fudbal izdiže na još viši nivo, jer sada mogu da priušte i dovođenje igrača iz najvećih svetskih klubova. Brazilskog vezistu je Šangaj SIPH platio neverovatnih 70 miliona evra!

Ipak, očigledno klubovi iz najmnogoljudnije zemlje sveta nemaju nameru tu da se zaustave! Sada su se nameračili i na zvezdu najtrofejnijeg i verovatno najvećeg kluba sveta - Real Madrida! Portugalac Pepe na Bernabeu ima status legende, jer je na tom stadionu proveo čak 10 godina, iako u fudbalskom svetu nije omiljen zbog imidža nasilnika i grubijana, pošto su ga kroz karijeru pratili prljavi potezi.

Pepeu ugovor sa Realom ističe u junu 2017. godine, pa je slobodan u izboru klubova i već sada može da pregovara sa svim ostalim klubovma i da ode bez obeštećenja. Marka ističe da je štoper jednom nogom već u Kini, gde mu nude dvostruko veća primanja u odnosu na ono što trenutno zarađuje.

Njegova trenutna plata je 4.5 miliona evra, a u Kini mu nude 10 miliona evra po sezoni.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Madridista

    26. decembar 2016 | 10:27

    Nije nista sokantno, nece se naigrati u Realu, nema vise mesta za njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA