Uzeo je loptu minut i 9 sekundi pre kraja i započeo jednu od najvećih NFL bajki ove godine (VIDEO)

Ben Rotlisberger je još jednom pokazao koliki je majstor sa loptom

  • 0

Veliki divizijski derbi u NFL između Pitsburg Stilersa i Baltimor Rejvensa nije mogao bez drame.

Jedno od najvećih rivalstava u američkom fudbalu okončan je posle preokreta i drame 9 sekundi pre kraja, pobedom domaćih Stilersa koji su na taj način napravili možda i najvažniji korak ka plasmanu u plej-of - 31:27 (7:3, 0:3, 3:11, 21:10).

Zahvaljujući veteranu, ali fantastičnom kvoterbeku, Pitsburg je najpre anulirao prednost gostiju, a onda i posle lako dopuštenog tačdauna i novog vođstva rivala, preuzeo sve na sebe i za manje od minut razigravao fenomenalno igrače i vodio ih do konačnog tačdauna, devet sekundi pre kraja.

Foto: Guliver/Joe Sargent/Getty Images Foto: Guliver/Joe Sargent/Getty Images

Meč je imao potpuno lud tok. Od početne prednosti Pitsburga, došlo se do 7:20, da bi potpuna ludnica krenula pred kraj treće četvrtine. Rotlisberger je "bacao" kao lud. Na kraju je ostvario učinak od 279 bačenih jardi, uz tri bačena tačdauna.

Najuzbudljive je bilo na kraju. Baltimor se brzo oporavio od primlejnih poena, trčanjem su na samo 1:09 do kraja imali četiri poena prednosti i bilo je samo potrebno da se ne primi tačdaun (6+1) poen. Upravo se to desilo. BigBen je bacao kao lud loptu, iz napada u napad su napredovali, osvajali po više desetina jardi svaki put. Samo devet sekundi pre kraja, Ben je proigrao Antonija Brauna koji je silno uleteo i centrima osvojio tačdaun koji je značio veliku pobedu.

Pogledajte i detalje meča koji se i dalje prepričava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA