Lalatović predstavljen u Čukaričkom i najavio kada će osvojiti titulu!

Novi trener predstavljen na Banovom brdu, a odmah je dao optimistične izjave

  • 7

Čukarički je predstavio novog trenera Nenada Lalatovića, koji će biti na kormilu Brđana nakon raskida saradnje sa Gordanom Petrićem. Sportski direktor crno-belih Vladimir Matijašević zahvalio je doskirašnjem treneru na saradnji i istakao da će Lalatović sigurno razdrmati ekipu i veruje da će Čuka izaći iz nezavidne situacije.

- Najpre hvala Petriću koji je bio s nama tri meseca. Lalatović je trener koji je ovog trenutka potreban Čukaričkom i sigurno ce razdrmati klub kako bi izašli iz nezavisne situacije - rekao je Matijašević.

Nenad Lalatović je tokom prvog obraćanja kao trener Čukaričkog istakao da mu je bio san da bude trener ekipe sa Banovog brda, još od kada je otišao iz Zvezde.

- Jer, kad sam otišao iz Zvezde maštao sam da budem trener Čuke. I tada sam govorio sam da je Čukarički najorganizovanija ekipa. Naš fudbal bi bio mnogo kvalitetniji da u njemu ima više ljudi kao sto je Dragan Obradović, vlasnik i predsednik Čukaričkog.

Mladi stručnjak veruje da će uspeti da razdrma ekipu, a takođe ima amciciju da bude šampion sa ekipom sa Banovog brda i smatra da je realno da se to dogodi za tri godine.

- Siguran sam da ce Čuka izaći iz ove krize. Tim je dobar, potrebno je samo malo da se razdrma. Daću sve od sebe da uđemo u plej-of, iako je za mnoge nemoguća misija. Budite sigurni da će Čukarički ponovo biti hit u Srbiji od leta, a sada je cilj da se plasiramo u plej-of. Realno je da Čuka razmišlja o tituli i realno bi bilo da budemo šampioni u naredne tri godine. Ako bi sve bilo kako treba, suđenje i odnos prema klubovima 50-50 odsto na terenu.

On se osvrnuo i na svoj odlazak iz Vojvodine, iako je sa klubom tokom jeseni napravio dobre rezultate.

- U Vojvodini sam imao odličnu saradnju sa obe uprave, sa igračima takođe. Odluka da napustim Novi Sad nije bila laka. Žao m je igrača, ali ja moram da gledam napred. Da poslednja uprava nije otišla, verovatno bih i ja ostao - zaključio je Lalatović.

(M. M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA