Marćelo Lipi: Namestiće nas Hrvati i Španci!

Čuveni italijanski stručnjak podestio je na to da je u Španiji nedavno namešten meč Rajo Valjekano - Granada

  • 0

Legendarni italijanski trener Marćelo Lipi izjavio je da svi nameštaju utakmice i da se plaši kako će Španija i Hrvatska u poslednjem kolu C grupe šampionata Evrope "dogovoriti" rezultat 2:2, koji i jedne i druge vodi u četvrtfinale, a "azure" vraća kući.

- Svi samo optužuju nas Italijane kako nameštamo, a verujte mi, to svi rade, pa čak i Španci. Ako meni ne verujete, pitajte fudbalere Viljareala, koji su nedavno ispali iz lige jer su RajoValjekano i Granada "dogovorili" remi, i to u poslednjim minutima - rekao je Lipi.

Selektor "azura" na šampionatu sveta u Nemačkoj, kada je osvojena titula, smatra da je vrlo realno da se Španci i Hrvate dogovore.

- Naravno da će pre meča svi pričati da idu na pobedu, ali tokom utakmikce vodi se računa samo o ličnim interesima, a činjenica je da 2:2, 3:3 odgovara i jednima i drugima. Bojim se da će se baš tako i završiti - poručio je Lipi.

Utakmice poslednjeg kola C grupe Španija - Hrvatska i Italija - Irska igraju se sutra od 20.45 sati.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA