Sivić juče dao otkaz, danas predstavljen u novom klubu! Bivši trener Partizana iz daleka dolazi da preuzme mlade! (FOTO)

Narednih dana bi trebalo da bude jasno ko će biti novi selektor mlade reprezentacije

  • 0

Iznenadna ostavka Tomislava Sivića na mestu selektora mlade reprezentacije začudila je javnost u Srbiji, ali nije prošlo mnogo vremena od kako su se pojavile prve spekulacije o njegovoj zameni.

 

Sivić je, uprkos plasmanu na Evropsko prvenstvo u Poljskoj, sporazumno raskinuo saradnju, na sopstvenu inicijativu, posle 16 meseci rada. Vrlo brzo je našao nov posao, preuzevši ekipu mađarskog Mezokoveđa. Dogovor postignut još prosle nedelje.

 

Ime Gordana Petrića se prvo pomenulo, a potom su beogradski mediji javili da konkurišu i bivši treneri Partizana, Vuk Rašović i Zoran Milinković.

 

Prema informaciji koju je preneo novinar SOS kanala Nebojša Petrović, još jedan bivši strateg crno-belih bi mogao da vodi mlade na Evropsko prvenstvo u Poljskoj - Aleksandar Stanojević.

 

- Sale Stanojević na pol poziciji u trci za selektora mlade reprezentacije Srbije - napisao je Petrović na Tviteru.

 

 

Stanojević je od 2015. godine trener kineskog drugoligaša Peking Enterprajza. Najveći uspeh je zabeležio sa Partizanom 2010. godine, kao prvi srpski trener koji je uveo klub u Ligu šampiona.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA