• 25

Lalatović: Kada gledam Vučića, vidim sebe (VIDEO)

Novi trener Čukaričkog pojasnio nedavnu izjavu o premijeru

  • 25

Nenad Lalatović je izazvao oprečne reakcije u javnosti nedavnim pominjanjem premijera Srbije Aleksandra Vučića o kome je pričao samo biranim rečima.

>>> Lalatovićeva poruka Vučiću: Dabogda vladao još 50 godina, volim ga mnogo! (VIDEO)

Novi trener Čukaričkog nije očekivao da će njegove misli o prvom čoveku države toliko biti komentarisane, pa je, gostujući u emisiji "Total Soccer" na SOS kanalu, osetio potrebu da dodatno pojasni njegov, kako je rekao, izlet.

- Nemam partijsku knjižicu SNS, ne želim ničiju partijsku knjižicu, a njega sam poštovao još dok je bio u stranci sa Šešeljem - počeo je i potom se ponovo dotakao "lika i dela" premijera države.

- U Vučiću se videla glad da želi da uspe kao političar. Kad gledam njega vidim sebe. I ja želim da uspem kao trener, vidim tu glad. Ono što je on želeo kao mlad, on je to uspeo, on vodi ovu državu i ja sam kao građanin zadovoljan kako je vodi. On se meni dopada. Nisam rekao da volim Vučića, već njega kao političara. Zasmetalo je mnogima, a ja sam bio u čudu što se o tome toliko priča. Ali, kad sam se već izleteo, ja sam nastavio - naglasio je Nenad Lalatović.

Mnogi su Lalatovićevu odu Vučiću videli kao pokušaj da se na taj način "probije" do klupe Crvene zvezde.

- Neće mene Vučić da vrati u Zvezdu, ja sam već bio u Zvezdi, pa u Vojvodini. Evo sad sam potpisao ugovor za Čukarički na četiri godine. Kad sam već to rekao, ja sam onda izneo neko svoje, iskreno mišljenje. Ja bih ga još više ishvalio, nego nisam hteo. I znam da će sad opet početi da pričaju o meni svašta, kao da mu se dodvoravam - rekao je Lalatović.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Mica

    Sone brate...mislio sam do sad da si normalan!

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    Udvorička poezija.... Ostaće zabeležena.... I mnogo pametniji su promašivali...

  • Cibi

    Čitam i neverujem šta čovek laprda.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima