Svi pričaju o frci na NBA derbiju: 8 tehničkih grešaka, obezbeđenje sprečilo incident igrača posle utakmice! (VIDEO)

- Pokušali su sa jeftinim udarcima - rekao je Džejms Harden posle pobede Hjustona nad Dalasom

  • 2
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Veče za nama u NBA ligi obeležio je najpopularniji "bradonja", Džejms Harden, koji je vodio Hjuston do pobede nad Dalasom 123:197.

Harden je upisao 34 poena i 11 asistencija uz pet skokova, a u redovima poraženih najbolji je bio Harison Barnsa sa 21 poenom.

U teksaškom derbiju bilo je tenzija koje su rezultirale varnicama na terenu, a upravo je Harden burno reagovao na faul Endrua Boguta u prvom poluvremenu. Od tada se se kroz utakmicu zaređalo osam tehničkih grešaka!

Hjustonov Trevor Ariza je zbog druge tehničke izbačen iz igre, a posle utakmice je bio rešen da završi svoj sukob sa centrom Meveriksa Salahom Mejrijem. Na kraju je moaralo da reaguje obezbeđenje kako njih dvojica ne bi došla u kontakt.

- Ne znam šta je njihov problem, ali mislim da nas je naterao da odigramo bolje. Pokušali su sa jeftinim udarcima i samo nas probudili, nakon čega je sve bilo rešeno. Saplitali su nas, ni igrači ni treneri nisu bili profesionalci, nisu pokazali nikakvo poštovanje - rekao je Harden posle utakmice, a preneo AP.

Po 15. put od početka sezone, Rasel Vestbruk je meč završio sa tri kolone u kojima su dvocifreni učinci - protiv Majamija je upisao 29 poena, 17 skokova i 11 asistencija. U Majamiju su se istakli Enes Kanter sa 19 i Stiven Adams sa 15 poena.

Posle pobede u gradskom derbiju nakon čak tri godine, Lejkersi su tesno poraženi od Jute, koju je do trijumfa vodio Gordon Hajvard sa 31 poenom, devet skokova i tri asistencije. Među Lejkersima se istakao Lou Vilijams sa 22 poena, dva skoka i tri asistencije.

Rezultati

Boston - Memfis 113:103

Majami - Oklahoma 94:106

Dalas - Hjuston 107:123

LA Lejkers - Juta 100:102

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA