Da li Zvezda protiv CSKA nastavlja tradiciju? Svake godine je u Beogradu rušila aktuelnog šampiona Evrope!

Zvezda je prethodne dve sezone rušila u Beogradu aktuelne prvake Evrope Makabi i Real Madrid, a da li može da nastavi tradiciju

  • 3

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju moskovski CSKA u četvrtak od 19 sati u Kombank Areni u poslednjem 15. kolu prvog dela Evrolige.

>>> Zvezdina prelepa voditeljka intervjuisala Nešu Ilića i direktora Zvezde u kratkoj haljinici! (VIDEO)

Zvezda je najprijatnije iznenađenje ovog takmičenja jer su joj predviđali mnogo slabiji plasman, a po procenama bila je 16. ekipa lige na startu.

>>> KAKVA UTAKMICA, SVI SU GLEDALI U NJU! Nova voditeljka Zvezdine televizije izazvala pometnju u Pioniru! (FOTO) (VIDEO)

Međutim, sa šest pobeda i osam poraza oni su na 9. mestu ispred Barselone, Brose Basketa, Žalgirisa, Uniksa, Makabija, Emporio Armanija i Galatasaraja.

Da nisu imali dva kiksa protv Darušafake i Žalgirisa u Beogradu bili bi na šestom mestu tabele.

Ali, ima još 15 utakmica da se popravi situacija. Zanimljivo je da je Zvezda prethodne dve godine, ali i ove rušila dva prvaka Evrope.

I Makabi i Real pobeđeni su u momentima kada su bili aktuelni prvaci Starog kontinenta Makabi je srušen 2015 u Areni u martu kao prvak Evrope, ali i ove godine u Pioniru, a Real Madrid 2015 u novembru Pioniru i to u regularnoj fazi Evrolige samo pet meseci pošto su osvojili titulu.

 Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Za 2016. je prvak CSKA koji dolazi u Beograd i Zvezda ima priliku da kompletira Het trik, to jest da sruši tri poslednja prvaka Evrope.

Ako se doda da je i Barselona pala u Areni, a bila je šampion 2010.

U novijoj istoriji Crvena zvezda nijednom do sada nije pobedila CSKA. Ove godine u plej-ofu Evrolige imala je pobedu u Moskvi, ali je ispustila u poslednjim sekundama 77:76.

 Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ozon

    29. decembar 2016 | 14:58

    Hahahahahaahahaha svake godine? Hteli ste reći obe godine koliko se takmiči u euroligi. I ćorava koka ubode .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA