≫ 

Bivši fudbaler Partizana ušao u Parove! (VIDEO)

Bio je fudbaler koji obećava u mlađim kategorijama, ali je 2010. godine završio karijeru

  • 17
Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

 

Fudbalsku karijeru zamenio je rijalitijem! Bivši fudbaler Partizana iz omladinskog pogona, kao i bivši omladinski reprezentativac, Mlađan Jovanović, ušao je u vilu Parova uz Gastozovog druga Dragana Tošića.

 

Njih dvojica su predstavljeni ostalim ukućanima a voditeljka je Jovanovića najavila kao bivšeg fudbalera Partizana, kao i da ima ljubomornu devojku, sa kojom je u vezi godinu dana.

 

- Fudbalski trener iz Beograda, individualni je trener, ima devojku godinu dana, ljubomorna mu je devojka, ima sestru - glasilo je predstavljanje ovog momka, koji je svojevremeno važio za talentovanog igrača.

 

O njemu ima veoma malo podataka, jer mu se gubi svaki trag od 2010. godine. Poznato je samo da je karijeru počeo u OFK Beogradu, da bi zatim jedan deo proveo i BSK Borči, odakle je prešao u redove Partizana. Igrao je i u Teleoptiku, koji je Partizanov razvojni tim za mlade talente, ali je posle godinu dana u crno-belom dresu završio karijeru 2010. godine.

 

Pogledajte kako je izgledalo predstavljanje Mlađana, kome se od 2010. godine izgubio svaki trag.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA