Ne pamti se ovako visoka kvota na Zvezdu u Beogradu pred duel sa CSKA!

Nema šta, bukmejkeri su dali svoje mišljenje o duelu crveno-belih i Armejaca

  • 22

Crvena zvezda u četvrtak od 19 časova igra poslednju utakmicu ove kalendarske godine, a protivnik je najteži mogući. Biće to pravi spektakl u verovatno krcatoj Areni pred 20.000 navijača.

 

>>> Radonjić pred CSKA održao konferenciju koja diže borbeni duh košarkašima Zvezde!

 

Iako Zvezda ima jedan od najvatrenijih domaćih terena u Evroligi, što je dokazala rušenjem Barselone, Makabija i Real Madrida, aktuelni šampion Evrope je apsolutni favorit prema kladionicama.

 

Kvota na pobedu Moskovljana je u zavisnosti od kladionice u rasponu od 1.25 do 1.30, dok se za pobedu Zvezde nudi kvota od čak 3.85.

 

Iako su moćni klubovi već dolazili u Beograd, dosad se ne pamti da je na Zvezdu bila ovako visoka kvota na svom terenu. Ipak, CSKA igra u neverovatnoj formi i trenutno je ubedljivo prva na tabeli sa 12 pobeda i samo dva poraza, zato i ne čudi što ima epitet apsolutnog favorita u ovom duelu.

 

Pri tom se u tim posle povrede vraća i drugi najbolji košarkaš ekipe, Nando de Kolo, koji je u duelu sa Jenisejom bio najbolji igrač svoje ekipe.

 

Zvezda je trenutno na 9. mestu na tabeli sa skorom od 6 pobeda i 8 poraza. Meč je na programu od 19 časova u Kombank Areni.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA