ŠOK ZA UKRAJINCE: Bez Ševe protiv Engleza?!

Napadač Ukrajinaca zbog povrede kolena otpada iz kombinacije za istorijski meč sa Englezima, kojima se vraća Runi u sastav

  • 0

U istorijskom meču, koji Ukrajincima može da donese plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva, domaćin šampionata će najverovatnije igrati bez Andrija Ševčenka, najboljeg igrača i strelca ukrajinskog tima.

Zbog povrede levog kolena iskusnog napadača, procenti da u utorak neće igrati su više od 80 odsto, javljaju iz tabora domaćina.

- Postoji neka nada, mi se uzdamo u to da će ipak moći da igra - rekao je predstavnik ukrajinskog tima.

Popularni Ševa je povredu zaradio u uvodnom meču protiv Švedske, koji je odlučio sa dva gola, a pod injekcijama je igrao protiv Francuza. Sada mora da plati cenu svom žrtvovanju.

S druge strane, Englezi će u meču, u kojem je neophodno da ne izgube kako bi se plasirali među osam najboljih, biti jači za Vejna Runija, koji je izdržao suspenziju i biće starter.

- Platio sam cenu, sada je red naplatim ovo neigranje. Nemam problema, srećan i spremna sam da igram - rekao je Vejn Runi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA