Teo nije bio raspoložen za priču, a onda je trener prvaka Evrope nahvalio Zvezdu kao niko pre! (VIDEO)

Itudis pohvalno pričao o Zvezdi i Delijama po dolasku u Beograd

  • 10

Košarkaši CSKA doputovali su u Beograd na gostovanje Crvenoj zvezdi, koju je trener Dimitris Itudis nahvalio pred meč (četvrtak, 19.00).

Zvezda će u 15. kolu Evrolige dočekati aktuelne prvake Evrope, koje su dobro namučili u Moskvi tokom četvrtfinala takmičenja ovog proleća. CSKA je i sada dominantan sa 12-2 u Evroligi, Zvezda je deveta sa šest pobeda uz osam poraza.

- Uvek je lepo u Beogradu, zna se kako je u dvorani gde će biti više od 20.000 ljudi i prave pravu atmosferu. Zvezda je tim koji je dugo zajedno, isti je trener, iste ideje. Neki igrači su se odmah adaptirali, očekuje se borbena utakmica, još jedna u maratonskom takmičenju. Zvezda izgleda borbeno, talentovano, izdominirali su protiv Makabija i Reala ovde, igrali su na nijanse i tako izgubili od Uniksa i Žalgirisa, da ne nabrajam dalje. Imaju kontinutet i bazu igrača - pokazao je Itudis da je dobro skautirao narednog protivnika, za kog ipak nije znao da je prošle i pretprošle sezone pobedio aktuelne prvake Evrope, upravo timove Makabija i Reala. Od velikih skalpova, crveno-belima nedostaju trijumfi nad CSKA i Fenerbahčeom, koje vode kumovi Itudis i Željko Obradović.

>>>Radonjić pred CSKA održao konferenciju koja diže borbeni duh košarkašima Zvezde!

>>>Ne pamti se ovako visoka kvota na Zvezdu u Beogradu pred duel sa CSKA!

>>>''Da sam ja bio na tribini...'' Teo se prisetio kako ga je navijač Zvezde gađao, a onda izgovorio reči koje će oduševiti Delije!

- Zvezda je dobila prvake Evrope prošle i pretprošle godine? Ovo je druga godina i ne mogu da znam šta se baš tačno desilo prošle godine. Ja sam rekao šta je Zvezda! Zvezda je jedan ozbiljan klub, veliko poštovanje imam za projekat u poslednjim godinama, zajedno su, imaju atmosferu, imaju tim - zaključio je grčki stručnjak, dok Miloš Teodosić nije bio previše raspoložen za priču, smatrajući da je već dovoljno rekao o Zvezdi za koju navija, ali protiv koje mora da zadrži profesionalnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA