ISPOVEST: Sisinjo se propio zbog Rome

Bivši brazilski fudbalski reprezentativac otkrio je da se bio odao alkoholu zbog lošeg statusa u rimskom klubu

  • 0

Brazilskom desnom beku Sisinju (31) istekao je ugovor na pet godina sa italijanskim fudbalskim prvoligašem Romom, u koju je došao iz Reala za 11 miliona evra. Nije se naigrao u rimskom timu, ali utehu nije našao ni u tome što je godišnje zarađivao oko 4 miliona evra.

Kad se prošlog leta vratio s pozajmice Viljarealu, bio je tek treća opcija na desnom beku sada već bivšeg trenera Luisa Enrikea. Odigrao je samo dva meča. Razočaran statusom u Romi, odao se alkoholu.

– Trenerski štab nije verovao u mene. Retko sam bio u kombinaciji. Sve je to, naravno, loše uticalo na mene. Uprkos zalaganju na treninzima, ponavljali su mi da nisam u sastavu. Šta mi je preostalo? Išao sam kući, kupovao mnogo piva i počeo sam da se opijam, nekad sam, nekad s društvom. Narkotike, istina, nisam uzimao, inače bih pao na doping kontroli. Želim da što pre zaboravim na to. Nadam se da ću brzo da pronađem klub u Brazilu – rekao je u programu "Esporte fantastiko" Sisinjo, koga je Roma pozajmljivala i Sao Paulu.

Sisinjo je za brazilsku reprezentaciju igrao 15 puta, a postigao je jedan gol. Bio je učesnik Svetskog prvenstva u Nemačkoj 2006.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA