• 8

Ko je Zvezdaš godine? (FOTO)

Crveno-beli drugu godinu zaredom dodeljuju ovo laskavo priznanje

  • 8

Košarkaški klub Crvena zvezda je izabrala ''Zvezdaša godine''!

Crveno-beli drugu godinu zaredom dodeljuju ovo laskavo priznanje, a nakon Žarka Dapčevića Dabe ''Zvezdaš godine'' je Nemanja Lekić doktor i član Zvezdinog dizajn tima.

>>> Trener CSKA zaglavio u noćnom provodu u Beogradu pred meč sa Zvezdom (FOTO)

Za 2016. godinu laureat je bio Žarko Dapčević Daba, čovek koji je godinama sakupljao gotovo sve vezano za KK Crvena zvezda i to nije sačuvao za već pretočio u dve objavljenje knjige. Ove godine, Daba je laskavo priznanje predao u ruke Nemanji Lekiću.

Nemanja Lekić je doktor, zaposlen u Urgentnom centru i koji malo slobodnog vremena gotovo u potpunosti posvećuje Zvezdi. On je član kreativnog dizajn tima KK Crvena zvezda i jedan od najzaslužnijih što je kalendar za 2017. godinu dobio do sada neviđeno ruho.

- Crveno-beli junaci sa terena, dobili su ruho superjunaka i tek nekoliko dana nakon promocije kalendara u hotelu ''Crown plaza'' naišli na hvalospeve. Sud Zvezdaša je jednoglasan i oduševljenje kalendarom gotovo niko nije mogao da sakrije. Zbog svega navedenog u izuzetnom teškom i nezahvalnom izboru nagrada definitivno ide u prave ruke - stoji u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima