VERMEZOVA PRAVILA: Partizanovim fudbalerima zabranjeni izlasci, slatkiši, duvan i alkohol!

Najviše problema s kilažom ima golman crno-belih Vladimir Stojković, koji će morati da oslabi čak 14 kilograma! Svi igrači se obavezali da ostave brojeve fiksnih telefona pošto će po povratku u Beograd biti proveravani u koje vreme su kod kuće i kad kreću na spavanje

  • 0

Trener Partizana Vladimir Vermezović, šokiran rezultatima testova ekipe na početku priprema, rešio je da uvede rigorozna pravila ponašanja koja se posebno odnose na konzumiranje slatkiša, alkohola i duvana.

Najviše problema s kilažom ima golman crno-belih Vladimir Stojković, koji će morati da oslabi čak 14 kilograma, piše Sport.

U skladu s novim kodeksom ponašanja svi igrači obavezali su se da ostave brojeve fiksnih telefona pošto će po povratku u Beograd biti proveravani u koje vreme su kod kuće i kad kreću na spavanje.

- Nema izlazaka u kasnim satima i bančenja po kafićima i kladionicama. Koga ne nađemo kod kuće, biće kažnjen prema pravilniku o ponašanju, a visinu kazne odrediće sportski direktor i upravni odbor kluba - izjavio je Vermezović.

Ideja o "pravilniku ponašanja" trebalo bi da prođe pravnu proceduru, ali i da dobije odobrenje Upravnog odbora.

- Ukoliko budem insistirao da potpišu ugovor, onda je logično da se igrači pravno zaštite i da sve to prođe proceduru do Upravnog odbora. Jer, ne mogu da ih teram da se obavežu, već će to biti zajednička odluka u dogovoru sa čelnicima kluba - zaključio je Vermezović.

(Telegraf.rs / Izvor: Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA