Ispovest Saše Đorđevića: Vodili smo + 20 na pripremama, na tajm-autu sam rekao: ''MI SMO TA EKIPA''

Popularni ''Sale Nacionale'' se prisetio situacije iz 2014. godine

  • 12

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Saša Đorđević pisao je za novogodišnje izdanje Politike u kom se dotakao prethodne godine, ali i svih onih otkako je on tu.

Sve je počelo od tog Svetskog prvenstva 2014. godine, a Đorđević je priznao da je znao da že naši momci dogurati do kraja.

- Meni je sve bilo jasno mesec dana pre SP, na turniru u Trstu, kada sam na tajm-autu protiv Kanade, dok smo vodili 20 razlike, rekoa igračima i saradnicima: Video sam sve što me interesuje'' - napisao je Đorđević:

- Svi su me začuđeno gledali, ne znajući o čemu pričam. A ja sam tada 100 odsto bio siguran da ćemo se naći na pobedničkom postolju. Tada samo osetio - MI SMO TA EKIPA, slogan na koji sam ponosan, u kojem je suština naših uspeha.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gete

    31. decembar 2016 | 15:50

    Sumnjao sam u njega ali čovek je pokazao da ima viziju,plan i sve ostalo.Zna da prepozna u igraču ono što vredi,što čak ni igrač ne zna.Čudom sam se čudio kada je pozvao nekog nepoznatog Jovića u reprezentaciju.A sada mi je taj Jović motor ekipe koju najviše volim.Isto i za Kalinića...Nikola Kalinić tada neafirmisani igrač,koga su svi znali sa yt klipova,postao tada ključni šraf u osvajanju srebra na SP.Itd..Rekao je šta mu je cilj,ostvario ga je.Sad je rrkao da ide na zlato na EP.Dal mu neko ne veruje? Ja mu pre nisam verovao,sada bi ruku dao.

  • Sokrat

    31. decembar 2016 | 18:53

    Najbolji covek,sportista i trener...Radi i pravi rezultate,dok drugi kupuju firme,prave fondacije i pkjackaju narod i zemlju na frazu patriotizma...Da je vise kao SALE mozda bi imali sanse da se kai drustvo oporavimo...

  • Gospodin Pendula

    31. decembar 2016 | 19:13

    Bas tako ! Sale zna da prepozna igraca tj. kvalitet pre svih ! Mnogi ne znaju ali on je za Partizan prepirucio i Nikolu Pekovica dok je ovaj bio jos u Atlasu ! A drugi je Rebraca...kog je Sasa snimio dok je ovaj igrao kao totalni anonimus u NAP N.Sad ! Covek ima kosarku stvarno u malom prstu...sva sreca po Srbiju jer Duda, Zeljko i Kari Pesic tesko da ce ikad biti selektori! U 2017 ocekujem zlato na evropskom !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA