Lalatović proziva dan posle Zvezde: Čuka igra 3 meča u Beogradu, a potom slede Korona, Ural, Spartak Moskva... (FOTO)

Brđani krajem januara putuju na Kipar

  • 0

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović obaviće prozivku fudbalera na stadionu na Banovom brdu 10. januara 2017. godine od 10.00 časova, a igrači će pre toga biti pregledani u Republičkom zavodu za sport u nekoliko grupa - prva 5. januara, a poslednja četiri dana kasnije.

Prvi deo pripremnog perioda ekipa će biti u Beogradu i prema planu Lalatovića treniraće dva puta dnevno, a zakazane su tri prijateljske utakmice u Beogradu. Čukarički će 18. januara igrati protiv ČSK Čelarevo, 21. protiv Baska i 25. protiv Bačke.

Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički
Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

Nakon toga 27. januara ekipa putuje na dvonedeljne pripreme u svoju stalnu bazu u Limasol na Kipru. Povratak je planiran za 11. februar. Na Kipru će prema planu biti odigrano ukupno sedam utakmica, a za sada je zakazano pet mečeva.

>>> Čukin raj na Kipru: Pogledajte gde će se Brđani pripremati (FOTO)

Prvi meč Čukarički će igrati protiv Korona (Kjelce) iz Poljske 30. januara, 2. februara protiv Atlantasa iz Litvanije, dva dana posle toga igraće se dve utakmice o kojima su u toku pregovori, zatim 6. februara protiv kiparskog AEZ Zakakiou, 8. protiv Urala iz Rusije i dan kasnije protiv Spartaka iz Moskve - njihove selekcije do 21 godinu.

Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički
Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički
Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA