Nasri: Hoćemo da se iskupimo pred navijačima

Francuski napadač želi da njegova reprezentacija sa nizom utakmica bez poraza i iskupi se za neuspeh na Mundijalu pre dve godine

  • 0

Napadač reprezentacije Francuske Samir Nasri rekao je da cela ekipa želi da se na Evropskom prvenstvu iskupi pred navijačima za katastrofalan rezultat na Mundijalu pre dve godine.

- Znamo da nam navijači još nisu oprostili, ali učinićemo sve da se to promeni. Tada je slika o timu u javnosti bila zaista loša i svojski smo se potrudili u prethodne dve godine da se prikažemo u boljemo svetlu. Zato sada već 23 meča ne znamo za poraz - kazao je Nasri francuskim medijima.

"Trikolori" su 2010. u Južnoj Africi, nakon svađe igrača sa selektorom Rejmonom Domenekom, ispali već u prvom krugu Svetskog prvenstva.

- Hoćemo sada ljudima da pokažemo nešto drugačije, da nismo samo nabeđene i egoistične zvezde. Razumemo navijače, potrudićemo se da im priredimo srećne trenutke na EP - obećao je Nasri.

Pod vođstvom novog selektora Lorana Blana, ekipa je "vezala" 23 utakmice bez poraza, uključujući i dva meča u D grupi na EP.

Francuzi su remizirali protiv Engleske (1:1) i savladali Ukrajinu 2:0.

- Vreme je da napravimo nešto veliko. Biće nam teško da osvojimo EP, ali gradimo ekipu i bićemo još spremniji za Mundijal u Brazilu za dve godine. U prva dva meča smo dobro igrali, a verujem da možemo još bolje u nastavku šampionata - zaključio je igrač Mančester Sitija.

Francuska u trećem kolu D grupe igra protiv Ukrajine.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA