Runi: Možemo i do titule prvaka Evrope

Povratnik u reprezentaciji Engleske smatra da Gordi Albion može daleko da dogura na EURU

  • 0

Povratnik u reprezentaciju Engleske Vejn Runi rekao je da veruje kako njegov tim može da osvoji Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj.

- Sreća je uvek potrebna, ali mislim da imamo šansu. Engleska uvek priželjkuje trofej sa velikih turnira i verujem da možemo to da ostvarimo. Imamo tim, delujemo organizovanije na terenu i teško nas je pobediti - rekao je Runi.

Napadač Mančester Junajteda propustio je prve dve utakmice u D grupi protiv Francuske i Švedske, zbog udaranja crnogorskog reprezentativca Miodraga Džudovića u kvalifikacijama za EP. Runi je zahvalio prethodnom selektoru Fabiju Kapelu, koji se zalagao za ublažavanje kazne.

- Iskren da budem, očekivao sam da budem na šampionatu i da je ostala kazna na tri utakmice. Bio sam oduševljen kako se bivši selektor Kapelo borio za mene, zajedno smo išli u Švajcarsku i suspenzija mi je na kraju smanjena - rekao je Runi.

Izabranicima Roja Hodžsona protiv Ukrajine biće potreban bod za plasaman u četvrtfinale.

- Smatram da možemo da ostvarimo pobedu. Ne želim da dajem obećanja i podižem očekivanja javnosti, ali čvrsto verujem da imamo i snage i kvaliteta da ostvarimo trijumf protiv Ukrajine - rekao je Runi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA