KRAJ: Rendžers ne igra ligu!

Slavni tim iz Glazgova u dugu od 134 miliona funti, ali čelnici Lige u zvaničnom rasporedu sezone 2012/13 umesto njihovog imena piše "klub 12"

  • 0

Slavni fudbalski tim iz Glazgova sledeće sezone najverovatnije neće igrati u ligi. Rendžersi su u velikoj finansijskoj krizi, a u tek objavljenom rasporedu Škotske premijer lige (SPL) njihovog imena NEMA! Istina, i dalje se ne zna ko će iz zameniti pošto na istom mestu piše samo "Club 12" (Klub 12).

Predstavnici lige, međutim, nisu odbacili mogućnost da "klub 12" bude baš Rendžers, ali do konačne odluke nema mnogo vremena. Brigu o velikom timu preuzeo je konzorcijum sa engleskim biznismenom Čarlsom Grinom i sada se raspravlja o solventnosti nove "kompanije".

Ukoliko zaista liga startuje bez Rendžersa onda bi "klub 12", prema pisanju ostrvskih medija, trebalo da budu ili Damfermlajn ili drugoplasirani tim Prve divizije - Dandi. Podsetimo, procenjeni dug tima je 134 miliona funti, uključujući i oko 93 miliona koje potražuju poreske vlasti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA