Oglasila se Ronda Rouzi prvi put posle teških batina

Bivša šampionka želi da odmori i porazmisli o svemu pre nego što donese pravu odluku

  • 1

Amerikanka Ronda Rouzi će, kako stvari stoje, napraviti novu pauzu posle još jednog poraza u oktagonu.

>>>Vratila se Ronda Rouzi, a onda je nokautirana za samo 48 sekundi! (VIDEO)

Nju je nedavno dobro izbatinala Brazilka Amanda Nuneš za samo 48 sekundi, a Rouzi, koja nije davala izjave posle borbe, oglasila se prvi put od tada i najavila da će dobro razmisliti o svojoj budućnosti.

Podsezimo, Rondi je meč protiv Brazilke bio prvi posle čuvenog poraza od Holi Holm 2015. godine.

- Želim da se zahvalim svim mojim navijačima koji su uvek bili uz mene, ne samo kada sam bila na vrhu, nego i sada kada prolazim kroz teške trenutke. Ne mogu rečima opisati koliko mi znače vaša ljubav i podrška - rekla je z početak u izjavi za ESPN.

- Povratak ne samo borbama, već pobedama, je bio moj jedini cilj protekle godine dok sam pauzirala. Međutim, ponekad, čak i kada uradite sve i date sve od sebe da uspete, dogodi se ono što niste planirali.

Odala je i priznanje poslednjoj protivnici i najavila promene u karijeri.

- Ponosna sam kada vidim na kom se nivou nalazi ženski deo organizacije UFC takmičenja i pozdravljam sve ostale devojke koje čine da sve ovo bude moguće, uključujući i Amandu. Sada mi je potrebno određeno vreme da porazmislim o budućnosti. Hvala što verujete u mene i što imate razumevanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    1. januar 2017 | 21:53

    Mogla je da izadje na konferenciju za stampu i da lepo da izjavu kao Kruz sto je uradio a ne ko razmazeno deriste da pobegne od sramote.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA