Napušta Čelsi posle 10 godina i seli se u Španiju

Obi Mikel menja klub posle jedne decenije

  • 1

Nigerijski fudbaler Džon Obi Mikel (29) završio je, po svemu sudeći, desetogodišnji staž u Čelsiju, s obzirom na to da je pristao da pređe u Valensiju. 

Međutim, transfer je trenutno "u magli", jer rukovodstvo španskog kluba sada mora da odluči da li će angažovati Simonea Zazu ili Nigerijca - a ne može obojicu zbog finansijskog fer-pleja.

Zaza je ranije dogovorio prelazak iz Vest Hema u Valensiju, ali na insistiranje Ćezarea Prandelija koji više nije trener "Slepih miševa", čime je automatski doveden u pitanje transfer italijanskog napadača.

Obi-Mikel se nedavno u Londonu sastao sa sportskim direktorom španskog kluba Hesusom Garsijom Pitarhom i dogovorio prelazak na "Mestalju", što može samo da ukazuje na to da su u Valensiji već odlučili u kom pravcu će usmeriti novčane resurse.

Za nigerijskog veznog igrača, koji je od 2006. član Čelsija, zainteresovan je i Marsej, ali i jedan kineski klub, međutim njegova želja je da karijeru nastavi u Španiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA