≫ 

Novak nije to očekivao, ali nije ni naseo na lepo upakovano pitanje o Federeru i Mariju: Osmeh, pa kratka šmekerska izjava! (VIDEO)

Srpski teniser je u Dohi upitan i da li oseća pritisak jer mu publika pruža podršku

  • 2

Nešto sporiji start je imao Novak Đoković na prvom meču u 2017. godini, u kom je savladao Nemca Jan-Lenarda Štrufa 7:6 (7:1), 6:3.

Posle meča i nakon što je uljudno čestitao svima Novu godinu i poželeo sve najbolje, Novak je rekao da nije baš dobro startovao.

- Gubio sam 5:1, trebalo mi je vremena da krenem da čitam njegove stvarno dobre servise i da nađem svoj ritam na terenu. Posle toga je sve bilo dobro - rekao je Novak.

Voditelj je konstatovao da navijači u Dohi obožavaju Đokovića, pa ga je pitao da li to njemu nameće pritisak.

- Ne, to me čini još srećnijim na terenu. Igram na turniru od 25 godina, i Katar je uspostavio tenisku tradiciju, ovde su igrali veliki igrači. I drago mi je da sam među onima koji su ovde osvojili pehar - najavio je Đoković.

Na kraju je dobio pitanje koji je novinar pokušao da izvuče možda i zapaljivu izjavu u vezi sa Novakovim rivalima: Dosta se priča o povratku Rodžera Federera, kao i o Endiju Mariju. Kada bi morao da napišeš priču za naredna dva meseca, kakva bi to priča bila?

Uz kratak osmeh, Đoković je rekao:

- Pišem samo o sadašnjosti, ne o budućnosti.

Ðoković se u borbi za četvrtfinale turnira sastaje sa pobednikom duela Orasio Zebaljos (Argentina) - Florijan Mejer (Nemačka).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA