PROBLEM: Erekcija kriva za loše partije Ronalda!

Ronaldo se nije "ispraznio" samo na Holanđanima, već je, prema pisanju jednog portugalskog dnevnika, jedna prostitutka "napravila posao" pošto njegova verenica Irina nije mogla

  • 0

I najbolji sportisti imaju "male" probleme koji ih sprečavaju da na borilištu pokažuj sve "čime raspolažu". Zvezda evropskog, svetskog i posebno portugalskog fudbala Kristijano Ronaldo razočarao je mnoge igrama u prve dve utakmice na Evropskom prvenstvu. "Istraživači" su došli i do uzroka loših partija!

Prema tvrdnjama lokalnog dnevnika "Žurnal oudijens" igrač Reala je imao SEKSUALNIH problema! On je dan pre početka EVRO 2012. dobio erekciju koja se nekoliko dana nije "smanjivala". Ovaj psihološki problem je u osnovi razlog za loše odigrane prve dve utakmice u grupi.

Očigledno da je sve u najboljem redu bilo u duelu protiv Holandije, pa je Ronaldo "opušteno" mogao da igra na visokom nivou. Uostalom, sa dva gola "lale" je poslao kući. Novinari spomenutog lista idu toliko daleko da sugerišu da određenu krivicu snosi i njegova verenica Irina Šajk, koja zbog modnih obaveza nije bila u mogućnosti da dođe u Ukrajinu. Usput, Ronaldo se nije "ispraznio" samo na Holanđanima, već list sugeriše da je imao i "posetu jedne prostitutke, koja je uradila ono što njegova glava nije mogla".

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA