OBARA SE SVETSKI REKORD TRANSFERA? Dortmund dobio ponudu od 150 miliona evra za Obamejanga!

Da li će istorija fudbala biti promenjena ove zime?

  • 9

Borusija Dortmund je navodno dobila ponudu vrednu svetskog rekorda kada su fudbalski transferi u pitanju. I naravno, ponuda stiže iz Kine, gde klubovi ne žale novac! Ponuda vredna 150 miliona evra stigla je na Signal Iduna park.

Kinezi su se u poslednje vreme okomili na najveće svetske zvezde, a posle odbijanja od strane Kristijana ronalda poslali su ponudu za Pjera Emerika Obamejanga. Ponudu je poslao Šangaj SIPG, koji je spremen da osim rekordnog obeštećenja izdvoji i veliku platu kako bi ubedio Gabonca da se preseli u redove njihovog kluba.

Jedan od najboljih fudbalera sveta bi dobio platu od 41 milion godišnje ukoliko transfer bude ostvaren.

Podsetimo, Šangaj SIPG je već doveo jedno veliko ime, pošto je ove zime Oskar stigao iz Čelsija za neverovatnih 70 miliona evra. Pored njega poslednjih dana su ostvareni još neki veliki transferi, pošto je Tevez stigao u Šangaj Šenhua, a Aksel Vitsel u Tjanđin.

Rekord kada je transfer u pitanju drži Pol Pogba, koji je prethodnog leta prešao u Mančester junajted za 105 miliona evra iz Juventusa.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA