Pre 22 godine bombom sa 30 metara srušio Zvezdu i Grofa u večitom derbiju, danas postavljen za trenera u Primeri (VIDEO)

Bivši igrač Partizana Petar Vasiljević preuzeo klupu Osasune

  • 4
Printskrin: Youtube/Navarra Deportiva Petar Vasiljević; Printskrin: Youtube/Navarra Deportiva

Nekadašnji fudbaler Partizana Petar Vasiljević vodiće kao trener Osasunu do kraja sezone, saopštio je španski klub.

Vasiljević, dosadašnji sportski direktor, zameniće Hoakina Kaparoša, koji je u prvih 16 kola osvojio samo sedam bodova i ostavlja ekipu na poslednjoj poziciji u Primeri.

Navijaci Partizana pamte Vasiljevića po pogotku iz 1994. godine kada je u poslednjim minutima revanša polufinala Kupa protiv Crvene zvezde postigao sjajan gol za pobedu crno-belih 3:1 i plasman u finale.

Prisetite se te utakmice i njegovog gola. Zanimljivo je da je tada za Zvezdu nastupao njen aktuelni trener, Miodrag Božović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србија цг

    5. januar 2017 | 16:44

    Једна од најслађих побједа , због чега се партизан воли!! Легандарни гол за ерупцију , снјег , хладно , тријумф ..На југу лудило , сјевер покисао ..Неописиво :))

  • Vasa

    5. januar 2017 | 17:41

    Sad vidim zašto ne znam te "legende" Zvezde i Partizana u rovu 91-95 nije bilo prenosa a čini mi se da nisam mnogo ni propustio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA