Novak uz molitvu proslavlja Božić: Iskreno, na taj veličanstven dan mi nedostaje familija

- U modernom vremenu, gde je posao izuzetno zahtevan, ne samo u sportu nego uopšte, često su oba partnera odsutna tako da je birno imati bar neke datume za koje se svi okupljaju - rekao je srpski teniser

  • 20
Foto: Facebook/Novak Djokovic Foto: Facebook/Novak Djokovic

Život koji vodi Novak Đoković traži mnoga odricanja, pa se tako ni on sam ne seća kada je poslednji put proveo Božić onako kako se u Srbiji obeležava.

Početak januara tradicionalno je rezervisan za turnire i pripreme koje prethodne prvom gren slemu u sezoni, Australijan openu. Prošle godine, najbolji srpski teniser je česnicu lomio u Dohi, što će biti slučaj i 2017.

- Naravno, Božić je poseban dan i tog dana postoje određene stvari koje radimo - rekao je Novak u Dohi, gde je obezbedio plasman u polufinale.

I sam je priznao "Žurnalu" da mu nedostaje da Božić provede sa familijom.

- Nije to ništa veliko i specijalno, nego u vidu molitve i prepoznavanja tog veličanstvenog dana. S druge strane, iskreno bih voleo da ubuduće provodim Božić sa familijom. Božić i jeste praznik porodice, to mi nedostaje malo. Nadam se da ćemo imati više prilike da očuvamo tradiciju Božića jer u modernom vremenu, gde je posao izuzetno zahtevan, ne samo u sportu nego uopšte, često su oba partnera odsutna tako da je birno imati bar neke datume za koje se svi okupljaju - rekao je Novak Đoković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • verni navijac

    6. januar 2017 | 16:47

    Novace ima vremena,hvala Bogu slavices sa svojom porodicom,ali sada upali motore i objasni svima ko ce biti teniser svih vremena.

  • PARENTAL ADVISORY

    6. januar 2017 | 07:02

    Srećan Badnji dan i Božić, Novace! Želim ti puno zdravlja i uspeha!

  • Pixi10

    6. januar 2017 | 01:53

    Srecan Bozic KRALJU!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA