KONAČNO SE PROBUDILA ZVER! Bobijeva najbolja partija u Detroitu, pregazio je Hornetse! (VIDEO)

Srpski centar sa 15 poena i 19 skokova izdominirao u pobedi nad Šarlotom od 115:114

  • 8

Boban Marjanović je odigrao partiju karijere u dresu Detroit Pistonsa i uz dabl-dabl učinak od 15 poena i 19 skokova pomogao im da savladaju Šarlot Hornetse sa 115:114 i tako dođu do 16. pobede u sezoni.

>>> Samo ga pustite da igra i dajte mu loptu: Bobi se vratio na parket i odmah pokazao svoja 2 najjača oružja! (VIDEO)

Bobi je dugo tavorio u ''gradu automobila'', nije dobijao priliku od strane trenera Stena Van Gandija. Tavorio je na klupi, a nekada čak ni tu nije bilo mesta za njega... a onda se ukazala prilika posle povrede Arona Bajnsa, i srpski div ju je čvrsto prigrabio i maksimalno iskoristio!

Konačno se probudila uspavana zver i poigravanje sa protivnicima pod košem je moglo da počne! Koliko je bio dominantan najbolje pokazuje broj skokova, naročito ofanzivnih, kojih je imao čak devet! Hvatao je lopte i pored tri-četiri čuvara i maksimalno je iskoristio svoju visinu za dominaciju pod košem.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Pošto drugačije nisu mogli da ga zaustave, igrači Šarlota su ga često faulirali posle ofanzivnih skokova, pa je Marjanović izveo čak 11 slobodnih bacanja, od čega je pogodio 9. Imao je još nekoliko dobrih poteza i pogodaka posle pik en rola, pa je tako nakupio 15 poena i odigrao ubedljivo najbolju partiju od kako je stigao u Detroit.

Na parketu je proveo 22 minuta, tako da je učinak mogao da bude sigurno i bolji da je više igrao. Pogledajte i sve njegove poteze sa ove utakmice!

Što se samog duela tiče i toka meča, sam rezultat govori koliko je bio neizvestan. Rešen je poslednjim sekundama meča posle penal završnice.

Redži Džekson je na dve sekunde pre kraja pogodio oba bacanja, da bi zatim bila dosuđena nesportska lična na Belineliju. Italijan je pogodio jedno bacanje, da bi zatim bila presečena lopta iz auta, nakon čega je ostalo svega 0.5 sekundi do kraja. Uspeli su Hornetsi da izvedu loptu, ali ne i da Belineli uputi šut pre zvuka sirene, koji je inače pogodio. Ipak, bilo je kasno.

Pogledajte kako je izgledala sama završnica utakmice:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1989

    6. januar 2017 | 08:15

    Bravo Bobi

  • Leg

    6. januar 2017 | 09:53

    E to je Bobi, odlican mec, i jos bolji ucinak. Mozda ce sada dobijati vise prilike da igra, i mozda Sale uvidi da ce Srbija biti puno, puno jaca sa Bobijem u timu.

  • Bane

    6. januar 2017 | 10:51

    Bravo Bobi care!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA