Prelepa slika i dirljive Jelenine reči posle Novakove pobede: Kada bi samo mogao da vidiš Stefana kako viče "'Ajde tata" (FOTO)

Ovo je suština Badnje večeri

  • 13
Foto: Instagram.com/djokernole Foto: Instagram.com/djokernole

Odmah posle velike pobede Novaka Đokovića u polufinalu turnira u Dohi, na društvenim mrežama se javila supruga srpskog tenisera Jelena.

Ona je okačila fotografiju na kojoj je njihov sin Stefan, sa reketom u rukama kako gleda meč koji je njegov otac dobio protiv Fernanda Verdaska.

- Stefan je danas imao specijalni "reket" dok je gledao tatu, onaj koji ne može da razbije ništa po kući dok izvodi tatin forhend. Tata, volela bih da vidiš koliko je tvoj sin ponosan na tebe dok igraš, i kako viče "'Ajde tata" sa podignutom pesnicom - počela je Jelena svoju emotivnu poruku.

- Tenis ne dozvoljava porodicama da se okupe u svojim domovima kada su praznici. Večeras je naše Badnje veče, poseban razlog za porodična okupljanja. Srećom, zahvaljujui tehnologiji i podršci i razumevanju, tata će biti sa nama duhom - pisala je na engleskom jeziku Jelena, a onda na srpskom završila:

- Srećno vam Badnje veče! Želim vam da ga provedete u miru, zdravlju i blagostanju. Za one koji Božić dočekuju u teškim uslovima, molim se za vas svim srcem i želim da vam ovaj dan donese zdravlje, sreću i hrabrost da prevazidjete sve probleme i strahove. I u napred da vam poželim Mir Božiji -Hristos se rodi (jer cu sutra verovatno da budem bez tehnologije :)).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    7. januar 2017 | 19:35

    O, ne mogu da verujem koliko negativnih komentara. Pa ja bih najvise volela da mi deca budu kao njih dvoje (mislim na mentalni sklop). Tako se i postize uspeh u zivotu, a ne mrzeti svakog ko je iole bolji od nas. Djokovicima zelim sve najbolje u zivotu.

  • Srbin

    6. januar 2017 | 18:23

    Svaka cast i sretno badnje vece.

  • dunjaaaaaaaa

    7. januar 2017 | 10:37

    jelo svaka ti čast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA