Kladionice ovako nikad nisu ponizile Novaka pred meč sa Marijem

Gledajući koeficijente, Britanac je veliki favorit protiv Srbina u finalu Dohe

  • 37
Novak Đoković, Endi Mari Printskrin: Twitter/@DjokerNole

Dva najbolja svetska tenisera Endi Mari i Novak Đoković već na samom početku godine sastaće se u borbi za pehar.

Lagani plasman Britanca i Srbina u finale turnira u Dohi pokazao je da će i ove sezone njih dvojica voditi glavnu reč o raspodeli trofeja i očekuje nas, u tom smislu, još jedna veoma neizvesna i uzbudljiva godina.

>>>"DUGO" SE NISU VIDELI: Vreme je za konačnu borbu Đokovića i Marija u Kataru!

Teško je, naravno, u povoju godine reći ko je favorit da dominira u 2017, ali, sudeći prema kvotama koje su odredile kladionice za finale u Dohi, Mari je kao nikad pre favorizovan naspram našeg tenisera.

Naime, brojne svetske i domaće kladionice na pobedu Škotlanđanina odredile su koeficijent koji se kreće u rasponu od 1,55 do 1,60 što je najmanje ikad zabeležena kvota na pobedu prvog igrača sveta protiv trofejnijeg rivala.

Pobeda Novaka vrednuje se sa koeficijentom 2,3.

Primera radi, pred njihov prethodni duel obojici su date podjednake šanse za pobedu, a ponegde je Đoković slovio za blagog favorita.

U međuvremenu situacija promenila, ponajviše zbog činjenice da je Mari bolje finiširao prethodnu godinu, usput pobedio u poslednjem odmeravanju snaga sa Novakom, pa otud i kladionice više veruju u njegov novi trijumf.

Podsetimo, Novak i Endi su do sada odigrali 35. mečeva u kojima je Srbin pobedio 25 puta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Em

    7. januar 2017 | 14:35

    Ovo je realna slika trenutno najboljeg u drugog tenisera svjeta. Novak je poceo turnir bolje od Mareja ali polufinalni mec govori da se Marej krece ka vrhoncu forme dok Novak nazalost pada sa formom .... Ali ja i dalje navijam za Noleta pa i kad gubi ....

  • Poljska

    7. januar 2017 | 13:49

    Na žalost to je realna procena onih koji od toga žive. Nadam se da i oni i ja grešimo. NAPRED NOLE!

  • Sreten

    7. januar 2017 | 17:14

    ne može uvek da se dobija. Dao je Srbiji kao niko. I dokle igra treba ga podržavati. Koliko je uzeo rekorda? A danas sramota javni servis neprenosi med. Ljudi pa to je finale. Neprenosi ni druge TV sa nacionalnom frekvencijom. Čini mi se da ge biti i Marej Srbije. Kakvi smo pa ni na Božić nemožemo da volimo našeg.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA