Boriće se za Zvezdin dres, iako su mu Šekil i Barkli rekli da odustane od košarke! (VIDEO)

Ostin ih nije poslušao, spreman je da se bori za šansu u Zvezdi

  • 0

Košarkaš Ajzea Ostin odlučio je da se bori za svoju karijeru posle prevaziđene bolesti, i to u dresu FMP-a, gde bi trebalo da iskoristi šansu kako bi se pokazao u Crvenoj zvezdi.

Momak koji je pre dve godine dobio dijagnozu Marfanovog sindroma, i to u trenutku kada je projektovan kao 15. pik, morao je da razmišlja o kraju karijere zbog opasnosti od srčanog udara. Prikrivao je da mu slabi vid na desnom oku, na koje je sada potpuno slep, ali ga to nije sprečilo da snagom duha dođe do nove košarkaške šanse.

Zato je doputovao u Beograd i posle lekarskih pregleda sledi mu kaljenje u FMP-u, a kada se početkom decembra 2016. pročulo da će se vratiti košarci, to su komentarisali Šekil O'Nil i Čarls Barkli.

- Stvarno sam zabrinut za njegovu situaciju jer ne želite da vidite kako mu se dešava nešto loše. On je sjajan klinac i samo ne mogu da shvatim kako odjednom može da igra iako su mu rekli da ne može, to je teško - rekao je Barkli, a mišljenje je zatim izneo legendarni Šek obrativši se direktno Ostinu.

- Znam da si malo anksiozan i da želiš da pokažeš svima šta umeš, ali mi želimo da pre svega ostaneš zdrav. Molimo te samo da budeš pažljiv, napravi dobru odluku. Neka ti je sa srećom - sugerisao je Šek Ostinu da odustane, ali je to bilo uzaludno.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA