Rakitić: Hteo sam da šutnem Kasiljasa u dupe!

Hrvatski napadač od besa nije znao šta će sa sobom, Ćorluka za sudiju Štarka rekao da je slepac koji nije želeo da vidi čist penal

  • 4

Tragičar duela između Hrvatske i Španije Ivan Rakitić, koga je golman Iker Kasiljes sprečio da postigne sjajan gol, bio je vidno razočaran posle utakmice i preplavljen emocijama zbog poraza i eliminacije njegove ekipe.

- Šta sam pomislio nakon one promašene prilike? Bolje da me pitate šta nisam… Bio sam besan, hteo sam da šutnem Kasiljasa u dupe, da samog sebe ošamarim i bacim dres... Utisak nakon svega je isti kao  2008. godine - nesrećno ispadamo. Teško mi je da to prihvatim posle tri fenomenalne utakmice koje smo odigrali na ovom prvenstvu. Slaba je uteha što ispadamo od svetskog i evropskog prvaka, koji će verovatno odbraniti titulu – rekao je Rakitić, a preneo "Jutarnji list".

Njegov saigrač Vedran Ćorluka ističe nestručnost sudije Štarka i ne može da prežali nedosuđeni jedanaesterac posle prekršaja nad njim.

- Čim smo saznali ko nam sudi, bilo nam je jasno čemu možemo da se nadamo. Prekršaj je postojao, ali taj slepac nije hteo da ga vidi. Odigrali smo dobro prvenstvo i pokazali svima da smo zaista vrlo jaka ekipa. Možemo da budemo ponosni na svoje igre, a selektoru Biliću želim puno sreće u novom poslu - rekao je Ćorluka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Purger

    19. jun 2012 | 12:27

    Šta je,je pokrali su nas.Nije fer.Ako su svjetski i europski prvaci,ne znači da moraju pod svaku cijenu proći dalje..

  • sashki

    19. jun 2012 | 13:23

    dobro možda vas nisu pokrali. svima se dešava da sudija zayebe situaciju al španci su zasluženo pobedili. posed lopte, šanse itd. to neznaci da niste igrali dobro.

  • srbin do koske

    19. jun 2012 | 13:14

    sta je bilo kockasti, pa da ste zasluzili vi biste i prosli dalje, naucite da gubite, a vasi navijaci dovoljno govore o vasoj naciji, oslikavaju vas u starnom svetlu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA