≫ 

Jeste li primetili koliko je Novak besneo na svoju ložu? Pogledi, vika i psovke! (VIDEO)

Srpski teniser je otvoreno pokazivao svoje frustracije na terenu

  • 4
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Bez glavnog trenera Marijana Vajde, u boksu Novaka Đokovića bilo je tri člana njegovog tima, među kojima i povratnik Dušan Vemić.

Srpski teniser je tokom meča imao nekoliko mrkih pogleda ka svojim saradnicima, koji su uglavnom bili mirni i pratili dešavanja na terenu tokom finala Dohe sa Endijem Marijem.

>>> ĐOKOVIĆ PRED KAZNOM! Žao mi je, prihvatam sve posledice (VIDEO)

Međutim, kako je Britanac preuzimao inicijativu u drugom setu, pogotovo kad je napravio brejk kada je Novak servirao za pobedu, srpski teniser je uputio nekoliko burnih reči, verovatno i psovki, ka svojoj loži.

Interesantno je da je u momentima trećeg seta prelomio pitanje pobednika počeo da se osmehuje ka loži, praveći čak neke opuštene grimase.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Atina

    8. januar 2017 | 16:49

    Mislim da to nije nista licno nego je potrebna tacka gde ce izbaciti negativnu energiju i psiholoski teret koji ga u tom trenutku pritiska, a najbezbolnije i najprakticnije je da to bude njegova "klupa"...

  • Dax

    8. januar 2017 | 16:46

    Pa i JA bih mogao da mi budem trener ko Vemić što je. Novak poludeo zato što njegov "trener" bio pasivan 110% tokom meča. Bruko!!! Svaka ti cast Nole na pobedi i biraj tim koji mora da te motiviše u svakom trenutku, aman!

  • Zule

    8. januar 2017 | 16:27

    A , koga ce psovati drugog?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA