≫ 

Nikolić o kašnjenju Leonarda: Eto mu i tih šest dana, pa ćemo da vidimo kakav će učinak imati! (AUDIO)

Trener Partizana nije baš zadovoljan kašnjenjem najboljeg igrača crno-belih u jesenjem delu sezone

  • 0

Trener Partizana, Marko Nikolić okupio je tim za nastavak sezone, a od igrača na okupljanju nije bio jedino Leonardo da Silva Souza.

>>> Nikolić dobio pitanje o odlasku Leonarda iz Partizana i to mu se nije svidelo (VIDEO)

Nikolić je istakao da je to bio još raniji dogovor sa sportskim direktorom, ali se videlo da mu nije baš pravo što Brazilac kasni šest dana.

- Idealna solucija za trenera je da svi igrači budu od prvog dana na pripremama. Ono što me čini radosnim i ne stvara mi nervozu je da smo svi koji smo završili jesenji deo sada na okupu. Imamo Talambu koji će doći u toku današnjeg dana. Pošto govorimo o dolasku jednog ili dva igrača to nije problem za nas jer nisu nepoznati možemo sebi da dozvolimo luksuz, ali bih voleo da bude što pre. - kaže Nikolić

Na pitanje zašto je Leonardo dobio produženi odmor Nikolić je rekao:

- Ne bi bilo dobro da igrači počnu da nas napuštaju u toku priprema ili kasnije. Situacija sa Leonardom je jednostavna, to je dogovor sa menadžmentom kluba pre mog dolaska. Ali, neka mu još tih šest dana a posle videćemo kakav će imati učinak i da li će pružati učinak ono kao u jesenjem delu - rekao je Nikolić

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA