Bobija ponovo ponizio trener nekoliko dana posle najbolje igre u NBA! (VIDEO)

Samo nekoliko dana od najbolje igre karijere Boban Marjanović ponovo prikovan za klupu

  • 5

Srpski košarkaš Boban Marjanović ponovo prolazi kroz teške trenutke u NBA. Taman kada je celom svetu pokazao ko je i šta je i koliko može, svojom odličnom partijom, trener ga je ponovo ponizio.

>>> KONAČNO SE PROBUDILA ZVER! Bobijeva najbolja partija u Detroitu, pregazio je Hornetse! (VIDEO)

Marjanović je odigrao nepun minut u dramatičnom meču Portlanda i Detroita u Oregonu, u kojem su gosti slavili posle dva produžetka 125:124.

Iako je srpski centar najavio dobre partije u odsustvu Erona Bejnsa, trener Sten van Gandi ponovo mu nije pružio adekvatnu šansu. Ali, nije to problem, bolje da ga je ostavio na klupi nego da ga je pustio u igru 55 sekundi.

Šta mu to znači?Šta može igrač za 50 sekundi da uradi, eventualno da napravi dva faula.

I to sve posle odlične igre pre nekoliko dana kada je sa 15 poena i 19 skokova srušio Šarlot. Potpuno je nejasno zašto to radi trener Sten Van Gandi (koji inače liči na porno glumca Rona Džeremija), ali očigledno je da u profesionalizmu nema mesta psihologiji i obraćanju pažnje na emocije i misli igrača. Plaćen si da te izrabljujemo kako želimo i ćuti i trpi ili idi. To je to zlatno pravilo NBA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA