Ronaldo u govoru komentarisao to što Mesi i Barsini fudbaleri nisu došli na FIFA ceremoniju!

Nakon razlaza sa "Frans fudbalom" koji je već dodelio Ronaldu Zlatnu loptu, nagrada FIFA nosi ime "The Best", a Portugalac ju je zaslužio osvajanjem titula prvaka Evrope sa klubom i državnim timom

  • 0
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Prva zvezda madridskog Reala i selekcije Portugalije Kristijano Ronaldo proglašen je za najboljeg fudbalera planete u 2016. godini u izboru Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).

Nakon razlaza sa "Frans fudbalom" koji je već dodelio Ronaldu Zlatnu loptu, nagrada FIFA nosi ime "The Best", a Portugalac ju je zaslužio osvajanjem titula prvaka Evrope sa klubom i državnim timom.

- Nije mi prvi put da dobijam ovo priznanje, ali kao da jeste. Želim da se zahvalim svim saigračima iz Real Madrida i Zinedinu Zidanu, svojoj porodici, bratu, devojci i svim ostalima - rekao je Ronaldo.

>>> Nasmejani Ronaldo doveo zanosnu devojku na svečanost u Cirihu! (FOTO)

Lionel Mesi kao i ostali igrači Barselone koji su se našli u idealnom timu za 2016. godinu nisu prisustvovali ceremoniji u Cirihu, jer, kako je klub saopštio, moraju da se spremaju za meč sa Viljarealom.

- Za mene je 2016. godina bila najbolja godina u mojoj karijeri. Ponosan sam na ovu nagradu, još jednom se zahvaljujem svima i žao mi je što momci iz Barcelone nisu večeras bili ovde, ali to je razumljivo - rekao je Ronaldo.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA