Junajted jednom nogom u finalu, Murinjo grlio kudravog Belgijanca (VIDEO)

Mančester pobedio Hal 2:0 u prvoj utakmici polufinala Liga Kupa

  • 0

Kako je krenulo, "smeši" nam se finale Liga kupa u kom će se sastati veliki rivali engleskog fudbala Mančester junajted - Liverpul.

Junajted je u prvoj utakmici polufinala savladao Hal 2:0 i jednom nogom kročio na "Vembli", dok "crvenima", koji se nadaju svom drugom uzastopnom finalu, tek predstoji dvomeč sa Sautemptonom u kome su favoriti.

Strelci za Junajted na "Old Trafordu" bili Huan Mata u 65. minutu i Maruan Felaini tri minuta pre kraja.

Zlatana ibrahimovića nije bilo u sastavu domaćeg tima zbog prehlade, ali je i bez Šveđanina Mančester imao sasvim dovoljno jakih aduta da obezbedi sigurnu prednost pred revanš.

Na terenu su bili Pogba, Runi, Miktarjan čijim su udarima odolevali igrači Hala sve do 65. minuta kada je Valensija centirao, Mkitarjan skočio i odigrao glavom, a Mata sa metar zatresao mrežu.

Tačku na pobedu stavio je kudravi Belgijanac Felaini, u njegovom stilu - glavom, posle još jednog upotrebljivog centaršuta, samo sa leve strane (Darmijan) i fino odmerenog udarca glavom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA