ZVEZDA VS FENERBAHČE: Izračunali smo da crveno-beli pobeđuju pet razlike!

Statistika je na strani crveno-belih kada su u pitanju postignuti i primljeni pogoci kada Zvezda igra kod kuće, a Fenerbahče na strani

  • 11

Crvena zvezda u četvrtak igra protiv Fenerbahčea, jednog od retkih timova koje nije pobedila u Evroligi. Zapravo uz Olimpijakos i jedini veliki klub i redovni učesnik najelitnijeg klupskog takmičenja čiji skapl nisu uzeli izabranici Dejana Radonjića.

>>> KOJI TIM JE BOLJI? Duletov Partizan iz 2010. ili ova Radonjićeva Zvezda? (VIDEO)

Zvezda je u sjajnoj seriji od tri vezane pobede, i to protiv velikana Evrolige, pa se navijači Zvezde s pravom nadaju da će nastaviti pobednički niz i protiv ekipe Željka Obradovića.

Pozabavili smo se statistikom, ne bi li smo uspeli okvirno da pretpostavimo koji će biti ishod meča, kao i rezultat utakmice u Pioniru.

Zvezda igra mnogo bolje na svom terenu, a Fener na gostovanjima pruža lošije partije nego u svojoj dvorani. Zato mnogi misle da bi crveno-beli konačno mogli da sruše i Fenerbahče.

Matematičkom računicom, računajući prosečno postignute poene Zvezde u Beogradu i poene koje prima Fenerbahče u gostima, došli smo do brojke od 78, što bi trebalo da bude broj postignutih poena Zvezde. Fenerbahče bi prema istoj računici došao do 73 postignutih poena.

Dakle, prema statitstici, Zvezda pobeđuje Fenerbahče sa 78:73!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oo

    11. januar 2017 | 16:05

    Ajmo Zvezdoooo

  • miiimmmmaamm

    11. januar 2017 | 16:29

    ce ih patosemo

  • lol

    11. januar 2017 | 16:58

    lupate gluposti i stavljate dodatni teret pred Zvezdu.Kakva statistika i ostale nebutne stvari,ako nemate sta pametno da napisetet o ovom mecu nemojte pisati ovakve gluposti.Podrska Radonjicu i ekipi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA