≫ 

UEFA suspendovala Partizan na tri godine!

Šokantna vest u Humskoj

Fudbalski klub Partizan dobio je snažno upozorenje iz UEFA koje bi moglo da znači i izbacivanje iz evropskih takmičenja na period od tri sezone.

Naime, finansijska komisija Evropske fudbalske federacije suspendovala je beogradski tim na tri sezone zbog neizmirenih obaveza prema bivšim igračima, ali i na osnovu poreza državi Srbiji.

Iz UEFA su napomenuli da je prvak Srbije tokom 2015. godine zabeležio skoro 2,5 miliona evra.

Trogodišnja zabrana je izrečena jer je Partizan kršio pravila tri puta u poslednjih pet godina. Pozivajući se na neobično sličan splet okolnosti u slučaju poslednjeg slučaja vezanog za Partizan, Finansijski kontrolno telo UEFA je izreklo ovakvu kaznu jer je, kako navode, ''odgovarajuća i može da proizvede efekat zastrašivanja''.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bokibinsr

    11. januar 2017 | 13:59

    Ja sam Grobar.I neka izbace Partizan,ko ih j kada ne izmiruju obaveze.I ja bih svoju firmu tuzio u koliko mi ne isplati novac koji sam zaradio

  • Realan

    11. januar 2017 | 14:00

    Ovo samo potvrdjuje koja je uprava najgora, i koja je najvise ojadila klub.

  • Nikola

    11. januar 2017 | 13:55

    Zvezdas sam al budimo realni ako je partizan izbacen na 3 godine zvezda treba na 5 minimalno. Dugujemo i bogu i narodu i opet se stranci smenjuju kao na traci a ni jedan nista ne zna. PRIVATIZUJTE KLUBOVE STO PRE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA