Ovo se ne pamti kod slobodnjaka: Genijalan potez Pikea u živom zidu pomogao Mesiju da postigne golčinu (VIDEO)

Različiti trikovi mogu da se vide prilikom izvođenja slobodnih udaraca, a Pike je napravio nešto slično

  • 3

Barselona je uspela da nadoknadi minus iz prvog meča protiv Atletik Bilbaa u Kupu Kralja i plasirala se u četvrtfinale ovog takmičenja. Katalonci su savladali Baskijce sa 3:1 na Kamp Nou, a pogodak vredan prolaza i konačan rezultat bio je Lionel Mesi.

Argentinac je genijalno izveo slobodan udarac i iznenadio golmana Bilbaa, koji se nije ni pomerio. Mesi je šutirao direktno u njegov ugao i potpuno je zatekao golmana gostiju, koji to nije očekivao.

Ipak, koliko god zasluge za ovu majstoriju išle Mesiju, takođe značajan deo zasluga nosi i Pike, koji je napravio neviđen potez prilikom slobodnog udarca.

Defanzivac Barse je stao pored živog zida i onda čučnuo u trenutku kada je Mesi šutirao, a upravo je lopta prošla iznad njegove glave i iznenadila golmana Bilbaa.

Pogledajte kako je izgledalo to iz ugla sa tribine:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z.z

    12. januar 2017 | 19:30

    Kralj,genije,jedan je Messi,sve ostalo made in china.

  • Excalibur

    12. januar 2017 | 20:11

    Nije to ništa posebno, pogledajte u Beogradu slobodan udarac Atletika Bilbao protiv Partizana. Najgluplji postavljeni živi zid -za Ginisa sigurno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA